Posted on Leave a comment

13 fustanet që më pëlqyen tek Zara

Meqë më duheshin disa elementë të rinj në gardërobë, thash të shoh për fustane.

Foto nga Zara

Teksa shihja koleksionet e pranverë verës, më tërhoqën vëmendjen disa fustane tek Zara. Secili ishte sa i ngjashëm aq dhe i ndryshëm nga tjetri. Në stil jam më shumë tek pikat, copat që duken si të çngjyrosura dhe jeshilet.

Foto nga Zara

Por më tërhoqën edhe disa fustane me rripa, të cilët mund t’i vesh me t-shirt ose këmisha.

Foto nga Zara

Këtij do i shtoja një rrip dhe një xhaketë lart.

Foto nga Zara

Më kujton një fustan që ka patur mami im rreth 1994-s. Do doja ta stiloja me ndonje aksesor “glam”.

Foto nga Zara

Ky është tamam “Unë”.

Foto nga Zara

Ideal për punë. Sidomos kur të janë mërzitur xhaketat dhe pantallonat.

Foto nga Zara

Më vjen vetëm një fjalë, “timeless”.

Foto nga Zara

Unë do e vishja të hënave.