Posted on Leave a comment

Cila është periudha më e mirë për shopping?

Më ka pëlqyer gjithnjë të di se çfarë ka nëpër shportat virtuale të editoreve të modës. Ndaj kam qenë shumë vigjilente në rrjetet e tyre sociale. E preferuara ime ështe Lisa Aiken (madje e kam thënë shpesh), sepse ka një shqisë të 7-të për të dalluar cili dizajn do shndërrohet në trend.

Lisa Aiken (fashion director)

Lisa nuk bën blerje të rastësishme. Çdo element e përzgjedh me kujdes, që minimalisht ta veshë në 3 sezone rresht. Pra investon tek gardëroba kapsulë fillimisht. Ndërsa aksesorët i zgjedh avant-garde, mundësisht nga trendet e reja apo dizajner të pa dëgjuar.

Filloi të bënte blerjet më të mëdha sapo filluan uljet. Se unë zakonisht blija nga mesi i sezonit, ku thuajse kishin mbaruar masat.

Nga Instastory i Georgia Tal

Dy herë në vit mund të bëjmë blerjet e zgjuara, në fillim janari dhe gusht. Kur sapo janë bërë uljet e para, kemi mundësinë edhe të zgjedhim dizajnet që na kanë ngelur në mend nga koleksionet.

Bëni si influencueset e modës, i caktojnë që më herët veshjet që duan. Për siguri mund të bëni disa foto që më pas ta keni më të thjeshtë shopping-un.

Nga Instastory i Pernille
Nga Instasory i Maria Bernard
Nga Instastory i Maria Bernard