Posted on Leave a comment

Foto live nga Franca. Ja si duken gjyshet me stil në një ditë me shi

Kushërira ime më surprizoi me fotot që më nisi teksa ishte duke shijuar kafen afër shtëpisë së saj në Lyon. Me sa duket, gjyshet franceze, nuk dalin me tutat e shtëpisë për të blerë croissant. As me ato fundet deri tek pulpa, me çorapet ngjyrë mishi (ose diçka e ngjashme), dhe këpucët e sheshta pa formë. Preferojnë palltot e gjata me kuadrate, këpucët e zeza me pak takë dhe getat e holla.

Foto nga Lyon

Madje nuk kanë çanta lëkure, por trasta prej cope, ekologjike dhe me stil.

Foto nga Lyon

Kjo gjyshja tjetër ka zgjedhur një xhup pastel rozë, pantallona laps gri, dhe këpucë vishnje kombinuar me çantën.

Foto nga Lyon
Foto mga Parisi

Por nuk ka vetëm Lyon zonja sharmante. Në Paris ka edhe gjyshe blogere. Kanë shumë shije në zgjedhjen e ngjyrave dhe dizajneve.

Foto nga Parisi

Po ju lë të shijoni galerinë me disa nga fotot që përzgjodha nga Pinterest. Sa do doja që edhe gjyshet tona të dukeshin kështu!