Posted on Leave a comment

Lulet për pranverë? Po patjeter! Ja se si

Kur Miranda Priestly (Meryl Streep) thotë atë shprehjen e famshme “florals for spring? Groundbreaking!”, nuk ishte çështja se s’duhet të të shkojë mendja të veshësh fustane me lule në pranverë. Përkundrazi! Janë aq cliche sa medoemos do të bjerë rasti ndonjë ditë të luash me tonet e ëmbla.

Net-a-Porter

Nuk ka se si të mos të të pëlqejë ky fustan midi me lulet e vogla. Ideal për paraditet në zyrë.

Net-a-Porter

Për Boss Ladies. Ky është opsioni i të martave, kur do të jesh dhe me stil por dhe brenda kodit të veshjes.

Net-a-Porter

Unë do e vishja me atlete dhe t-shirt poshtë.

Net-a-Porter

Edhe pse nuk jam shumë fanse e këtyre sandaleve amerikane, fustani më pëlqen.

Net-a-Porter

Unë do e vishja dhe në mbrëmje këtë fustanin satin.

Net-a-Porter

Flasim për modë, ndaj ku ka më mirë se sa kontrastet mes printeve?

Net-a-Porter

Nuk do i ndryshoja asgjë kombinimit, por do e vishja menjëherë të shtunave kur më duhet të jem pak më “easy”.