Posted on Leave a comment

Pak frymëzim për veshjet e javës

Si e hënë që është, mendova të bënim një përmbledhje të veshjeve për javën. Meqë edhe një nga pyetjet tuaja ishte “si të vishemi për paradite”, po e fillojmë sot me disa ide praktike dhe të thjeshta.

Foto nga Pinterest

Jam e sigurt që secila prej nesh ka në dollap një këmishë të mirë të bardhë, fund bezhë dhe shall mëndafshi. Kombinojini me sandale të ulëta.

Foto nga Pinterest

Ose të njëjtën këmishë mund ta vishni dhe me pantallona me pika.

Foto nga Pinterest

Ka adhur koha të vishemi me satin nga koka tek këmbët, ndaj kombinoni këmishën me fundin që të duken si fustan.

Foto nga Pinterest

Poshtë kostumit mund të veshim vetem një kanotjere ose këmishë mëndafshi.

Foto nga Pinterest

Leandra Medine, themeluesja e Man Repeller, nuk i kursen printet dhe çudirat në veshje. Ndaj mbajeni një sy nga ajo sa herë që doni të jeni më me stil.

Foto nga Pinterest
Foto nga Pinterest
Foto nga Pinterest