Posted on Leave a comment

Xhaketa perfekte për këtë kohë

Do ishte më se normale të ndjeheshim disi të ngatërruar mes trendeve të sezonit që lamë, me këtë që jemi.

Net-a-Porter

Pamë plot dizajne interesante, të cilat duken akoma më bukur kur kombinohen siç duhet. Por realisht a na duhen të gjitha llojet e xhaketave që promovohen në javët e modës t’i kemi në dollap?

Net-a-Porter

Nuk ka gjë të ndarë me thikë, dhe as në këtë rast nuk e specifikojmë dot cilat duhen dhe cilat jo. Sepse dikujt që punon në revistë mode, i duhen shumica e veshjeve që dalin në sfilata. Ndërkohë zonjave që punojnë në bankë, nuk ka pse i duhet xhaketa dopiopet e Balenciaga-s.

Net-a-Porter

Një xhaketë e mirë duhet të jetë në gardërobën e gjithsecilës. Më lini t’ju sugjeroj ta qepni një të tillë, që t’ju rrijë perfekt. Sidomos tek supet, jaka dhe gjatësia e mëngës.

Net-a-Porter

Ju duhet një me kuadrate, sidomos për paradite. Ose për të harmonizuar një fustan të kuq.

Net-a-Porter

Minimalizmi nuk del kurrë nga moda. Ndaj mbani një të tillë në gardërobë.

Net-a-Porter

Do t’ju sugjeroja dhe një me ngjyrë, që mund të jetë rozë, e kuqe ose jeshile.